Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Amatör Spor Haftası dolayısıyla Silivri Amatör Spor Kulüpleri Birliği’ne üye kulüplerin yöneticileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Silivri Belediyesi’nin spor yatırımlarının ve spora destek hamlelerinin konuşulduğu toplantıda söz alan emekli beden eğitimi öğretmeni Adnan Güneysu’nun anlattığı bir olay dinleyenleri dehşete düşürdü.

Silivri’de bir dönem ilçe spor müdürlüğü görevini de yürüten beden eğitimi öğretmeni Adnan Güneysu, 25 yıl kadar önce bir turnuva sırasında yaşadıklarını anlattı.

Güneysu şunları söyledi:

… Bu ilçe bütün spor branşlarında üstün vasıflara sahip eğitmenler ve yetenekli insanlarla dolu. Gerçekten söylüyorum, Allah başkanımıza yardımcı olsun inşallah. Çok güzel hamleler yapıyor. Ben bir beden eğitimi öğretmeni olarak, emekli ilçe spor müdürü olarak duygulandım. Canı gönülden kutluyorum. Bu ilçenin demek ki geleceği daha sağlam, daha karakterli, daha güzel olacaktır. Bir şey daha söylemek istiyorum; yıllar önce kum plaj voleybolu yaparken, o yıllarda -belki 25 yıldan fazla oldu ama-, ilçe emniyet müdürünü bütün protokol ordayken aradım baktım bulamadım. Saatler sonra aradı ki, Başkanımın dediği gibi, ‘Müdürüm, neredesin? Niye gelmedin?’ falan derken ‘Çorludayım’ dedi. ‘Silivri eşrafının en yaygın, en yetkili, en güçlü, en iyi bireylerinin kız çocuğunun sabah saat 4’te Çorlu’nun bir kafesinde esrar içerken tesadüfen gördüm’ dedi. O aklıma geldi. Yani bu işleri, hiç kimse kimin ne olduğunu anne baba olarak bilemeyiz ama gençlerin aşılmayan bu enerjisini sporla, güzel yatırımlarla bu ilçenin, bu ülkemizin geleceğini daha güvenlik altına almış olacağız. Ben uzatmak istemiyorum ama gerçekten burada olmaktan mutlu oldum. Sayın Başkanıma çok teşekkür ediyorum…

Editör: TE Bilişim