Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın Barış Pınarı Harekâtı’nı yürüten silahlı kuvvetlerimize manevi destek olmak amacı ile başlattığı Türk Bayrağı hediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları öncesinde de devam etti.

“Ev ve iş yerlerimizi Ay Yıldızlı Al Bayrak ile donatıyoruz” çağrısı yapan Başkan Yılmaz, bu doğrultuda Silivrililer'e bayrak dağıtmayı sürdürdü.

İlçe genelindeki tüm camilerde Cuma namazı sonrasında bayrak dağıtımı yapılırken, Belediye Başkanı Volkan Yılmaz da Mimarsinan Camii’nde cami cemaatine bayrak hediye etti.

İlçe genelindeki 57 camide belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve müdürlük personelleri eş zamanlı olarak bayrak dağıtımı gerçekleştirdi.

Barış Pınarı Harekâtı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Silivri’de toplamda 25 bin Türk Bayrağı dağıtıldığını belirten Başkan Yılmaz, “Türk milleti ay yıldızlı al bayrak altında sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşayacak. Bizlerin de asli görevlerinden biri milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmaktır. Bu nedenle Barış Pınarı Harekâtı’nı yürüten silahlı kuvvetlerimize manevi destek vermek amacıyla başlattığımız bayrak dağıtımlarımıza Cumhuriyet Bayramı ile devam ediyoruz. Bu vesileyle Silivrili hemşehrilerimize toplamda 25 bin bayrak hediye ettik. Ev ve iş yerlerimizi şanlı bayrağımızla donatmaya özen gösterelim. Diğer yandan 29 Ekim günü saat 19.30’da 19 Mayıs Meydanı’ndan başlayacak olan Cumhuriyet Yürüyüşümüze tüm Silivrili hemşehrilerimizi davet ediyorum.” açıklamasında bulundu.

Editör: TE Bilişim