İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya Covid-19 virüsü bulaştırdığı şüphesi ile geçtiğimiz aylarda yerel ve ulusal medyada haber olan AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca’nın eşi Yavuz Kaynarca, kendisine ait facebook sayfasında yaptığı paylaşımla; “Corona diye bir virüs yok, uydurma, komplo teorisi’ diye dalga geçenlerin tez zamanda koronoya yakalanmalarını diliyorum” şeklinde beddua etti.

Yine geçtiğimiz Ekim ayında özel bir hastanenin yoğun bakım servisinde Covid-19 tedavisi gören Yavuz Kaynarca, 19 Aralık Cumartesi günü akşam saatlerinde yapmış olduğu paylaşımda tedavi sürecini ve yaşadıklarını anlattı.

Paylaşımın son paragrafında ise “...‘Corona diye bir virüs yok, uydurma, komplo teorisi’ diye dalga geçenlerin tez zamanda koronoya yakalanmalarını diliyorum...” şeklinde beddua içerikli bir cümle kullandı.

NOT: Yavuz Kaynarca’yı yoğun bakımda tedavi görürken gösteren fotoğraf; bizzat kendisince sosyal medya üzerinden paylaşıldıktan sonra tarafımızdan kullanılmıştır. Bu nedenle medya etiği açısından “mahrem” bir fotoğraf kapsamında değildir.

Editör: TE Bilişim