Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar fabrika ziyaretlerine Sarten Ambalaj Sanayi, Pal Plastik ve Kale Kayışları ile başladı. Silivri SİAD Başkanı Hakan Kocabaş ve işadamlarının da katılım gösterdiği ziyaretler kapsamında sanayicilerin beklenti ve taleplerini dinleyen Başkan Işıklar, bugüne kadar gösterilen ilgi ve desteklerden dolayı teşekkür etti. Silivri Belediyesi CHP Meclis Üyeleri Hakan Sefa ve Zafer Bıyıklı da Başkan Işıklar’a ziyaretlerinde eşlik etti.

SARTEN’DE SANAYİCİLERLE BULUŞTU

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ziyaretlerinin ilk ayağında Sarten Ambalaj Sanayi’nde Yusuf Sarıbekir, Zeki Sarıbekir ve bölge işadamlarıyla biraraya geldi. Burada gösterilen ilgi ve desteklerden dolayı sanayicilere teşekkür eden Başkan Işıklar, “Ortak akıl ile sorunlara çözüm bulma mücadelemiz devam edecek. 40 bine yakın istihdam sağlayan bir sektörle çok daha güzel işbirlikleri içerisinde çalışmayı görev biliyoruz” dedi.

PAL PLASTİK VE KALE KAYIŞLARI ZİYARET EDİLDİ

Başkan Işıklar ve beraberindekilerin bir sonraki adresi Çanta Mahallesi’nde faaliyet gösteren Kale Kayışları Sanayi oldu. Burada Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Dağlı ile biraraya gelen Işıklar, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Işıklar son olarak Pal Plastik Ambalaj Sanayi’nde İsmail Hakkı Özçınar ve oğlu Bülent Özçınar’ın konuğu oldu. Sanayi ve ekonomi konulu sohbetin ardından ilk gün ziyaretleri son buldu.

 

 

Editör: TE Bilişim