Gazete Manşete ulaşan Gümüşyaka halkı bayram hediyesi için Silivri belediyesine ve İSKİ ye teşekkür etti.
 
Bayramın ilk günü yazlıklarına gelen ve Gümüşyaka da oturan vatandaşlar serinlemek ve denize girmek için Gümüşyaka Çamlık mevkiinde bulunan plajlara akın etti. 
 
Çamlık parkı yıllar önce Silivri belediye başkanı  Özcan Işıklar tarafından gösterişli bir açılış ile halka taktim edilmişti.

Gelinen nokta ise ortada lağım sullarının aktıgı bir plaj da vatandaşlar mecburiyetten denize girmeye çalışıyor.

 
İSKİ VE YEREL YÖNETİMLER HALKIN SAGLIĞI İLE OYNUYOR.
 
Vatandaş yerel yönetimleri ve İSKİ yi suçlayarak  ''Çamlık daki parkın ve cafenin açılışı oldu da bitti maşallah düşüncesi ile yapıldı ve orada bırakıldı. 
 
Sonrasında buralar ne denetleniyor nede kontrol ediliyor.''
 
Defalarca Silivri belediyesini ve İSKİ yi aradık ama ''tamam bakıyoruz, hallettiriyoruz'' klasik laflardan başaka bir cevap alamadık.
 
Direk denize akan bu atık ve pis su büyükler den çok çocukların sağlıgını tehtit ediyor. Denize giren çocukların enfeksiyon kapma ve hastalanma riski daha fazla.
 
IŞIKLAR SEÇİM ZAMANI GELİP OY İSTEMEYİ BİLİYOR ...
 
Özelikle de 9 günlük bayram tatilini de fırsat bilen vatandaşlar soluğu deniz de ve plajda aldılar. 
 
Belediye başkanımız her yere ''Silivride Yaşamak Güzeldir'' pankartları asacağına Silivri'yi yaşanır bir yer hale getirsin diyen vatandaşlar, '' göreve talip olurken meydanlarda görev aşkı ile oy isteyen Özcan Işıklar'a biz oy verdik ve milletin verdiği bu yetkiyi yurt dışında gezerek değil Silivri'ye hizmet ederek bize geri versin istiyoruz'' dediler.


silivridehaber.com







 
Editör: TE Bilişim