CUMHURİYET Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü, AKP iktidarının bayramları yasaklayan uygulamasını yine protesto etti. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleşen resmi törenlerin ardından CHP’liler Atatürk Anıtı önünde toplanarak Atatürk’e olan bağlılıklarını dile getirdiler.

Çelenk sunumuna başta İlçe Başkanı Mümin Tuğlu olmak üzere, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın kolları, İlçe Gençlik Kolları, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katılım gösterdi.

 

SAYGI DURUŞU VE ÇELENK SUNUMU

Atatürk Anıtı önündeki alternatif kutlama saygı duruşunun ardından CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu’nun çelenk sunumuyla devam etti. Tuğlu daha sonra yaptığı konuşmasında, “Bizim tüm isteğimiz herkesin özgürce Atatürk’e olan saygısını sunabilmesi. Bu tarih Türk Milleti’nin kurtuluş günüdür. Bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün doğum günüdür. CHP olarak gazi Mustafa Kemal Atataürk’e saygımızı sunuyor, bundan sonrada onun göstermiş olduğu hedefe hiç sapmadan yürüyeceğimizi herkesin bilmesini istiyoruz” dedi.


 

Editör: TE Bilişim