Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası eski Başkanı Ali Tabakoğlu’nun cep telefonuna Allianz Sigorta şirketinden yanlışlıkla bir mesaj geldi. Söz konusu mesajda; oda adına kayıtlı olan araç ile ilgili olarak 23.07.2017 günü 2017 K 87270 numaralı hasar dosyası açıldığı belirtiliyordu.

Gazeteci Cem Güner de bu durumu sosyal medya üzerinden açık paylaşım yaparak SİBESO Başkanı Nuray Koçer’e sordu. Koçer konuyla ilgili herhangi bir cevap vermediği gibi bu paylaşımdan hemen sonra Ali Tabakoğlu’nun cep telefonuna yine bir mesaj geldi ve "eksper atamasının iptal edildiği" belirtildi.

Bütün bu yaşanan gelişmeler sonucunda; SİBESO’ya ait aracın 23 Temmuz 2017 Pazar günü kaza yapmış olmasının basına yansıması sonrasında hasar kaydının resmiyete yansımaması için aracın masraflarının sigorta şirketince karşılanması talebinden vazgeçildiği değerlendirildi.

OLAYLA İLGİLİ OLARAK ŞU SORULAR AKLA GELİYOR:

Bu durum karşısında Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası adına kayıtlı ve resmi plakalı olan aracın tatil günü olmasına rağmen trafikte ne işi vardı?

Kaza saat kaçta yapıldı?

Kaza sırasında aracı Nuray Koçer mi kullanıyordu?

Koçer olay anında alkollü müydü?

Editör: TE Bilişim