Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, geçtiğimiz günlerde sahil esnafıyla kahvaltılı toplantıda buluştu. Yazın yoğunlaşan trafik akışı ile ilgili esnafın görüşlerini alan Başkan Işıklar, esnafla karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Toplantıya; Fen İşleri Müdürü Hasan Solak, Park ve Bahçeler Müdürü Zerrin Budak, Temizlik İşleri Müdürü Rıdvan Çiloğlu, Zabıta Müdürü Selçuk Efe, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Meral Türkmen ile Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu da katıldı.

 

YOĞURTHANE SOKAK ARAÇ TRAFİĞİNE KAPANIYOR

Esnafın Başkan Işıklar’a taleplerini dile getirdiği toplantıda alınan ortak karar doğrultusunda, esnafın daha çok iş yapması, yayaların daha rahat yürüyebilmesi için Yoğurthane Sokak’ın ve Fikret Gündoğan Sokak’ın bir kısmının gün içinde belirli saatlerde, yıl içinde belirli dönemlerde araç trafiğine kapanmasına karar verildi. Bu hafta içerisinde başlayacak uygulama kapsamında 18.00- 05.00 saatleri arasında sokak araç trafiğine kapalı tutulacak.

 

ATATÜRK CADDESİ TRAFİK AKIŞI TEK YÖN OLACAK

Gerçekleşen toplantıda sahilde yaşanan araç trafiğinin önüne geçilmesi amacıyla Atatürk Caddesi’nde tek yön uygulamasına geçilmesine karar verildi. Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü ile gerekli yazışmaların yapıldığını ifade eden Başkan Işıklar, esnafla yaptığı görüşmeler doğrultusunda bu kararın 15 Haziran – 15 Eylül tarihleri arasında uygulanacağını söyledi. Kuzeyden güneye doğru olacak sahil girişinden çıkış ise; İskele Geçidi Sokak üzerinden Hüseyin Tufan Sokak- Piri Paşa Sokak ve ardından Cumhuriyet Caddesi aracılığı ile sağlanacak.


 

Editör: TE Bilişim