Atatürkçü Düşünce Derneği Silivri Şubesi kongre sonrası ilk toplantısında basınla bir araya geldi. Kahve Diyarı'nda gerçekleşen toplantıda ADD Silivri Şube Başkanı Süleyman Yalçıntaş’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Ramazan Işıklar, Ahmet Ataman, Hülya Mandacıoğlu, İpek Yürekli, Neslihan Bayraktar ve Şerif Kahraman da katıldı.


YALÇINTAŞ: SİLİVRİ’NİN KÜLTÜR MERKEZİNE İHTİYACI VAR

ADD Silivri Şube Başkanı Süleyman Yalçıntaş konuşmasına kongrede göstermiş oldukları yoğun katılımlardan dolayı üyelerine teşekkür etti. ADD yönetimi olarak bu dönemde ilk hedeflerinin kültürel ve sosyal faaliyetler olacağının altını çizen Yalçıntaş ‘Silivri’de hala bir Kültür Merkezi binamız yok. Bu dönem ADD olarak kolları sıvıyoruz ve bununla ilgili bir eylem başlatıyoruz. İlçe Kaymakamımız Faruk Bekarlar’ın da bu eylemimize destek vereceğinin bilgisini paylaşmak istiyorum. Başlatılacak imza kampanyasıyla amacımız Silivri’nin, sanatsal faaliyetlerin olacağı bir Kültür Merkezi binası ile anılacak olması. Bununla ilgili stantlarımız, yürüyüşlerimiz gerçekleşecek. Silivri Belediyesi başta olmak üzere ilgili yerlere ziyaretlerimiz olacak’ dedi. Yalçıntaş konuşmasında konunun basın tarafından da sürekli takip edilmesini ve desteklenmesini istedi.


HER AY BİR ETKİNLİK

Yalçıntaş ve yönetimi toplantıda her ay mutlaka bir etkinlik yapılacağını da duyurdu. Çeşitli tv programlarına, tiyatro gösterilerine toplu olarak gidileceği bilgisi verildi. Amaçlarının bu etkinliklerin ilçemizde olmasını sağlamak olduğunun da altını çizen Yalçıntaş ‘Silivri’ye kazandırılan Fuaye ve Sergi Salonumuzda etkinlikler yapılıyor ama burası maalesef yetersiz. Yeni yapılacak tiyatro binamızın bu eksikliği karşılayacağını umut ediyorum’ dedi.






Editör: TE Bilişim