Silivri Boğluca Deresi’nin tam ortasında bulunan Vakkas Köprüsü üzerinde konuşlandıırlan Vakkas Kafe hizmete açıldı.

Açılışa Silivri Kaymakamı Ali Partal, Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Dodurka, İlçe Emniyet Müdürü Taner Ertürk, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, belediye meclis üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Eren ve Çevre Derneği Başkanı Ali Korsan katıldı.

YILMAZ; CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELDİ

Burada bir konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, görevi devraldıklarında Boğluca Deresi etrafının şehrin en değersiz ve bakımsız alanı olduğuna dikkat çekti. Bölgeyi cazibe merkezi haline getirdiklerini belirten Yılmaz; içerisinde kanal ve nehir geçen bölgelerin şehrin en değerli merkezleri olduğunu söyledi.

ÇAY 1 TL OLACAK

Vakkas Kafe’nin işletmecilere kiraya verilmeyerek belediye tarafından vatandaşa hizmet amacıyla işletileceğini de kaydeden Yılmaz; burada da yine diğer çalışmalarında olduğu gibi sosyal belediyecilik örneği sergileneceğini sözlerine ekledi.

PARTAL: VATANDAŞ SOLUK ALACAK

Silivri Kaymakamı Ali Partal da konuşmasında Vakkas Kafe’nin özellikle bölgede alışveriş yapan vatandaşların dinlenebilmesi açısından önemli bir nokta olarak hizmet vereceğini söyledi.

Editör: TE Bilişim