TÜSİAD Eski Başkanı, TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı, Türk-Rus İş Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı, Anadolu Efes Spor Kulübü Başkanı, Anadolu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Boyacıoğlu ve Anadolu Grup Genel Müdürü Tuğrul Ağırbaş, Silivri'ye çıkartma yaptı. 


Silivri Değirmenköy'de bulunan Trakya Meşrubat Efes Pilsen Bölge Bayisi ortakları Mehmet Yönet ve Kaya Durmaz tarafından Marmara Ereğlisi'nde de karşılanan Tuncay Özilhan ve üst düzey yöneticiler, Yeniçiftlik Kipa ile bazı müşteri ziyaretlerin de bulundu . 
 

ÖZİLHAN'IN DOST ZİYARETİ

Müşteri ziyaretleri sonrası Anadolu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan ve Trakya Meşrubat Efes Pilsen Bölge Bayi Ortakları Mehmet Yönet - Kaya Durmaz ve şirket yöneticileri Değirmenköy Babacan Restaurant da öğle yemeği yedikten sonra Şah Büfe'yi ziyaret edip, Trakya Meşrubat'ın Değirmenköy'deki deposuna geçtiler. Ziyaret sebebini Anadolu Grup Ailesi'nde 32 senedir yer alan Mehmet Yönet e sadece bir dost ziyareti olduğunun altını çizen Özilhan, uzun uzun Mehmet Yönet ile eski günleri yad edip, Silivri ile Trakya hakkın da bilgi aldı. 


İSTANBUL'A DÖNDÜLER

Trakya Meşrubat ın deposunu gezip , Yönet ve Durmaz dan bilgi alıp bir süre çalışanlarla da sohbet eden Tuncay Özilhan daha sonra İstanbul a geçti. Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan ve yönetici grubunun Silivri'de ki ziyaretten son derece memnun ayrıldığı gözlendi.
 

YÖNET TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaret sonrası Mehmet Yönet bir teşekkür mesajı yayınladı.

Editör: TE Bilişim