Bulaşıcı Covid-19 salgınının inişe geçmesiyle birlikte önlem amacıyla yurt çapında yapılan kısıtlamaların kademeli olarak kaldırılması konuşulmaya başladı. Ramazan Bayramı’ndan sonra yaşamın bütün yurtta kısmen normalleşmesi bekleniyor.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilçe halkının yaz aylarında rahat bir nefes alabilmesi için yoğun bir şekilde çalışıyor.

Silivri'deki cadde ve meydanlardaki eksiklikler gideriliyor. Eskimiş ve yıpranmış malzemelerin değişimi ile ayrıntılı temizlik ve boyama işlemleri son sürat devam ediyor.

TARİHİ KALE PARK YENİLENİYOR

Yeni baştan düzenlenen tarihi Kale Park’taki çalışmaların yaz aylarına yetiştirilmesi planlanıyor. Zemin dahil olmak üzere bambaşka bir çehreye sahip olması planlanan Kale Park Sosyal Tesisleri yaz aylarından itibaren bizzat Silivri Belediyesi tarafından işletilecek.

Belediye Başkanı Volkan Yılmaz; belediye tarafından işletilecek olan tesislerden bütün vatandaşların rahatlıkla yararlanabilmesi için özelikle ücret tarifelerine özen gösteriyor. Tesislerde çay ve suyun vatandaşlara satış fiyatı 1 TL olacak. Kahve ve soğuk meşrubatlar da sadece maliyetin karşılanabileceği bir fiyattan tüketici ile buluşacak.

VAKKAS KÖPRÜSÜ DİNLENME MEKANI HALİNE GELİYOR

Temizlenen ve denizle bütünleşerek pırıl pırıl bir hale gelen Boğulca Deresi’nin üzerinde bulunan Vakkas Köprüsü'nde yer alan geniş kaldırıma da belediye tarafından küçük bir kafeterya yapılması planlandı. Buraya da masa ve sandalyeler konulacak. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz; “Vakkas Kafe” adı verilecek olan kafeteryanın da vatandaşlara hizmet amacıyla Silivri Belediyesi tarafından işletileceğini; çay ve suyun satış fiyatının yine 1 TL olacağını söyledi.

VAKKAS KAFE BURADA HİZMETE GİRECEK

TARİHİ KALE PARK DA YENİ BAŞTAN DÜZENLENİYOR

Editör: TE Bilişim