Silivri Belediyesi ilkini geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği Kariyer Günleri’nin 2.’sini düzenlemeye hazırlanıyor. 7- 8 Haziran tarihlerinde Silivri Sahili’nde gerçekleşecek Kariyer Günleri’nde iş arayanlar ve yeni mezunlar firmaların açacağı stantlarda özgeçmişlerini paylaşarak, iş bulma imkânı yakalayacak. Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi, ilçedeki iş potansiyellerini ve kariyer fırsatlarını Silivrililer için bir araya getirecek.

Aydın ve Kadir Has Üniversitesi, İŞKUR, KOSGEB, SGK, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Kadın Girişimcileri Derneği ve İşdünyasındabendevarım.com’un dışında 50 ayrı firmanın stant açacağı Kariyer Günleri’nde, girişimciler başarı sırlarını paylaşacak, konferanslar gerçekleşecek.

 

SİLİVRİ BELEDİYESİ KARİYER İSTİHDAM OFİSİ NEDİR?

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar tarafından 2009 yılında kurulan Kariyer ve İstihdam Ofisi, kalifiye eleman arayan işverenlerle, iş arayan vatandaşları buluşturan sosyal bir projedir. Silivri Belediyesi’ne iş başvurusunda bulunan yurttaşların kendilerine uygun işlere yerleştirilmesini sağlamak ve her dönemin en büyük sorunu olan işsizlik olgusunun Silivri’den kalkmasına yönelik çalışan birimdir. Bugüne kadar 22 ayrı branşta, 95 mesleki eğitim kursuyla 2000’e yakın yurttaşı sertifikalı meslek sahibi yapan Kariyer İstihdam Ofisi, 7500 yurttaşı işe yerleştirerek bu alanda bir rekora imza attı.

Kariyer İstihdam Ofisi; Tornacılık, Gazaltı Kaynakçılığı, Frezecilik, Garson (Servis Elemanlığı), Girişimcilik, Plastik Enjeksiyon Operatörü, Engelli ve Yaşlı Bakıcılığı, Zihinsel Engelli Bakıcılığı, Makine Montaj Elemanı, Mekanik Bakım Onarımcı, Ofset Baskı Operatörü, Flekso Baskı Operatörlüğü, Giyotin Makas Elemanlığı, Pres Tezgâh Operatörlüğü, Tekstil Dikiş Operatörlüğü, Tekstil Ütücülüğü, Tekstil Kalite Kontrolcülüğü, Endüstriyel Dokumacılığı, Metal Mamuller Montaj İşçiliği, Alüminyum Doğramacılığı, Pastacılık ve Türk Mutfağı Yemekleri branşlarında mesleki eğitim kursları açtı.

SİLİVRİ BELEDİYESİ 2. KARİYER GÜNLERİ PROGRAMI

7 HAZİRAN CUMA / 1.GÜN

11.00 Açılış ve Açılış Konuşmaları

Silivri Sahili

14.00 Dağcı, Fotoğrafçı ve Yazar Nasuh Mahruki / Kendi Everest’inize tırmanın

Silivri Belediyesi Nikâh ve Sergi Salonu

 

8 HAZİRAN CUMARTESİ / 2.GÜN

14.00 BRJ Danışmanlık Kariyer Koçu Esra Kemer Tülü / Yaşam ve Kariyer

BRJ Danışmanlık Kariyer Koçu Hasan Hüseyin Çağlar / Yaşam ve Kariyer

Silivri Belediyesi Nikâh ve Sergi Salonu

 


 


Editör: TE Bilişim