Maranda Group tarafından inşa edilen Royal City Villaları'nın lansmanı için düzenlenen kokteyl ile tanıtım kampanyası start aldı.

Silivri Kaymakamı Salih Keser, Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, Belediye Meclis Üyesi Doruk Bulut, İl Genel Meclisi Üyesi Gürcan Albayrak, şirket ortağı İbrahim Ersin ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

10 MİLYON TL'LİK YATIRIM

Emel Takarçı'nın sunumuyla başlayan tanıtım programı kapsamında kürsüye gelen Maranda Group Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yıldız, yaptığı konuşmada ticari hayatında önemli bir noktaya gelmelerinde ailesinin ve çalışma arkadaşlarının da büyük rol oynadığına dikkat çekti. Yıldız, ticari hayatına ilk 1997 yılında çalıştığı lokantanın ortağı olarak başladığını söyledi. Ardından Maranda Group’un kurulması ve catering çalışmalarının hızla devam ederek gıda sektöründe önemli bir noktaya geldiklerini ifade eden Yıldız, yeni projeleri Royal City hakkında da davetlilere kısa bir bilgi verdi. Emeği geçenlere teşekkür eden Murat Yıldız konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Royal City projesi yaklaşık 6 yıl önce, proje ortağımız ve mal sahibi İbrahim Ersin ve kardeşleri tarafından başlatılıp, projenin % 10'luk bir kısmı yapılarak bırakılmıştı , Maranda group’la yapılan ortaklık anlaşmasıyla projeyi üstlenen şirketimiz, 1.5 yıllık kısa bir sürede 10 milyonun üzerinde yatırım yaparak, projenin tüm alt yapı, üst yapı peyzaj ve çevre düzenlemesini yaparak, projeyi %90 bitirme aşamasına getirmiştir, şirketimiz kalan kısmı yıl sonuna kadar bitirmeyi planlamaktadır. Sayın kaymakamım değerli misafirler, Maranda Group olarak özellikle, kazanımlarını, gücünü, Silivri ye yatırım yaparak, ve Önümüzdeki süreçte, etaplar halinde Silivri ye çok büyük prestijli konut projelerini hayata geçirmeyi planlamaktayız. Tabi ki tüm bunlar tek başıma hayata geçire bileceğim şeyler değil, Başta her zaman yanımda ve yanı başımda olan, canım kardeşlerime, İlk günden bu güne, bu zorlu yolda Maranda Group ailesine katılan, emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma, Özellikle Royal City projesin de, ve bu akşamki organizasyonda emeği geçen, herkese, Taşeron Firmalarımıza, Malzeme tedarikçilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sözlerimi Burada sonlandırırken, bir kez daha katılımlarınızdan dolayı, hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

"BÖYLE BAŞARI ÖYKÜLERİNE İHTİYACIMIZ VAR"

Yıldız'dan sonra Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar kürsüye geldi.

“Silivri’de bu gibi başarı öykülerine çok ihtiyacımız var.” dedi ve konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Aslında ülke olarak böyle şeylere ihtiyacımız var. Buradan kazandığını tekrar başka bir değere yatırarak hem çevresine hem şehrimize, ilçemize daha çok emek, daha çok sermaye, daha çok alın teri ve daha çok istihdam demektir. Ben bu gözle bakarak Murat arkadaşımı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Böyle güzel başarı öykülerine hepimizin ihtiyacı var. örnek oluşturması açısından var. bir değer oluşturması açısından var. Desteklenmesi açısından var. Böyle çevresine değer katan yatırımlara başka sektörlerde de ihtiyacımız var. Önce bir hayaliniz olacak, sonra bu hayalinizi gerçekleştirecek cesaretiniz olacak. Ben bu cesareti gösteren Murat arkadaşımı ve çalışanları tebrik ediyorum. Böyle nice yatırımlarının devamını diliyorum” diye konuştu.

"MURAT YILDIZ'I KUTLUYORUM"

Son konuşmayı da Silivri Kaymakamı Salih Keser yaptı.

Royal City Villaları'nda kaliteli bir üretim yapıldığına dikkat çeken Kaymakam Keser, Royal City konutlarının yaşamımıza büyük bir kalite getireceği konusunda vurgu yaparak “Tabi ki bu güzellikler ortaya çıkarken bir anda olmuyor bir anda gelişmiyor. Belli bir emeğin belli bir çalışmanın ve belli bir ekip çalışmasının ortaya çıkarmış olduğu bir hizmet. Royal City Villarına bakıldığında gerçekten yaşamaya değer, herkesin oturmak isteyeceği konutlar ortaya çıkmış. Allah herkesin gönlüne göre versin. Ben sıfırdan başlayarak bu noktaya gelen Murat arkadaşımızı kutluyorum. Murat arkadaşımıza destek olan kardeşlerini ve çalışanlarını da kutluyorum." şeklinde konuştu.

Daha sonra villaların içi ve örnek olarak dekore edilen bir villa davetliler tarafından gezildi.

 

TANITIM KOKTEYLİNDEN FOTOĞRAFLAR:

 



Editör: TE Bilişim