Cumhuriyet Mahallesi Parkköy bölgesinde yapılan deniz manzaralı ve havuzlu 30 adet ultra modern villadan oluşan Royal City Villaları 28 Ağustos 2013 Çarşamba günü saat 18.00’de başlayacak olan açılış kokteyli ile görücüye çıkıyor.

Maranda Group bünyesindek bulunan Maranda İnşaat tarafından yapılan Royal City villalarının satışı devam ediyor.

Royal City villaları, 15.000 m2 üzerinde %50’si yeşil alan konumu Silivri’nin en güzel yeri olan bölgede, muhteşem deniz manzaralı, havuzlu, bisiklet parkurlu, yürüyüş alanları, villa başına en az iki araçlık oto parkı olan, deprem yönetmeliğine uygun, 24 saat özel güvenlik, 30 adet 4 katlı 450 m2 oturum alanlı, ultra lüks, içinde  4 banyo, mutfak, spor salonu, sauna, özel çamaşır odası, hobi odası, açılır kapanır terasları, salon ve 4 yatak odası bulunan adeta tam bir kral sarayı.

Maranda Group Yönetim Kurul Başkanı Murat Yıldız, Royal City'nin kendileri için bir gurur projesi olduğunu belirterek, “2007 yılında Silivri’de ilk iş hayatıma bir lokantaya ortak olarak başladım. Hayallerim her zaman yaptığım işi en iyi şekilde yapmak ve büyütmek olduğundan bir müddet sonra yemek üretimine geçtim. Catering firmamızda tüm ihtiyaçları karşıladık, çok önemli ihaleler aldık. Başarılı iş hayatımda en büyük yardımcılarım kardeşlerim oldu. İnşaat sektöründe de çok iddialıyız.” şeklinde konuştu.

 


Editör: TE Bilişim