Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, fabrika ziyaretlerine devam ediyor. Ortaköy Sanayi Bölgesinde fabrikaları ziyaretleri gerçekleştiren Işıklar, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve Meclis Üyesi Adayları ile birlikte fabrika yönetimi ve işçilerle bir araya geliyor.

 

HOBİ EGZOS SİSTEMLERİNDE PERSONELLE YEMEK YEDİ

HOBİ Egzos Sistemleri’ni ziyaret eden Işıklar, burada fabrika yönetimi ve işçilerle öğle yemeği yedi. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Morgül’den fabrika çalışmaları hakkında bilgi alan Işıklar, personele kolaylıklar diledi.

 

SAPRO’YU ZİYARET ETTİ

Işıklar daha sonra Sapro Temizlik Ürünleri Firmasını ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhun Zincirkıran ve Ortağı Mehmet Gündoğdu tarafından karşılanan Işıklar, işçilerle birlikte çay içip sohbet etti.

 

IŞIKLAR; “ISLAH OSB SORUNUNU BİZ ÇÖZECEĞİZ”

Hızır Metal ziyaretinde firma sahibi Binali Doğan ile sohbet eden Işıklar; “Islah Organize Sanayi Bölgesi sorunu biliyorum, yeni dönemde bu sıkıntıları çözeceğiz. Geçmiş beş yıllık görev süremizde de bu konuyu çözmek konusunda çalışmalar yaptık ancak İBB’de ki planlamalar ile ilgili gecikmelerden dolayı bu sıkıntıyı çözemedik. İşletmeler birer eğitim kurumudur. SİAD ile uyum içinde çalışıyoruz. İşletmelerin kalifiye eleman ihtiyacını gidererek, iş arayanla nitelikli personel arayan işverenleri bir araya getiriyoruz. Kariyer İstihdam Ofisimiz bu konuda çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

 

COTTON CLUP VE ÖREN KABLO’DA ÜRETİMİ İNCELEDİ

Işıklar bölge fabrikalarından Cotton Clup ve Ören Kablo’yu da ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Meclis üyesi adaylarını tanıştıran Işıklar, Silivri ile ilgili çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Ören Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Reçber, Işıklar’ı fabrikanın üretim bölümünü dolaştırarak, üretim aşamalarını anlattı.

 

SANCAK ÖRME VE ŞÖLEN DE ZİYARET EDİLDİ

Ziyaretleri kapsamında Sancak Örme ve Şölen Fabrikası’nı da ziyaret eden Işıklar, personele kolaylıklar diledi. Sancak Örme’de Mustafa Yıldız, Şölen Çikolata ziyaretinde de Mehmet Çoban tarafından bilgi alan Başkan Işıklar, personelle sohbet ederek talep ve beklentilerini dinledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim