Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongresinin ardından ipi göğüsleyen Nuray Koçer ve Yönetim Kurulu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunan CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, esnaf kültürünün yaşaması için çalışmalarının devam edeceğini ifade etti. İlçe Başkanı Mümin Tuğlu da, “Nuray bizim kardeşimiz. Çok güzel çalışmaların altına imza atacağına inanıyorum” dedi.

 

IŞIKLAR: ESNAF GELİŞİRSE SİLİVRİ DE GELİŞİR

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, SİBESO ziyaretinde “Biz acısıyla tatlısıyla geçmişi geride bırakıyoruz. Geçmişi unutup geleceğe bakacağız. Esnaf kültürünün gelişmesi için çalışmalarımız devam edecek. Yerli ve yerel sermaye güçlü olmalı. Esnaf gelişmeli ki, Silivri de gelişsin” dedi.

 

“YENİ BİNANIZ İÇİN DESTEK SUNACAĞIZ”

Işıklar konuşmasına şöyle devam etti: “Kendi hizmet binanızı yapma konusundaki çalışmalarınızı biliyoruz. Biz de belediye olarak size gereken her türlü desteği sunacağız. Selimpaşa’da size bir iki işletme vererek buranın geliriyle inşaatı tamamlamanızı, bir katkımız olmasını düşünüyorum. Yeni dönemde desteklerimiz artarak devam edecek, şüpheniz olmasın. Ben yeni dönemde sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”

 

KOÇER: SİZLERLE AYNI GEMİDEYİZ

SİBESO Başkanı Nuray Koçer de, ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu ifade ederken,” Silivri’ye yakışan bir kongre oldu. Ben esnafın başkanı değil kardeşiyim, evladıyım. Sizlerle de aynı geminin içindeyiz. Uyumlu çalışmalarımız devam edecek, yanınızdayız” dedi.

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim