İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir hafta içeriside ikinci kez Silivri'ye gelerek; İBB iştiraki KİPTAŞ’ın nitelikli mimarisi ve uygun ödeme koşullarıyla dar gelirlileri ev sahibi yapmayı amaçlayan, Silivri 4. Etap Konutları’nın temelini attı.

21 Haziran’a kadar ön başvuru kabul edecek projenin temel atma törenine, İBB Başkanı İmamoğlu ile birlikte, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Berker Esen, İYİ Parti İlçe Başkanı A Refik Bek, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İBB bürokratları ve Silivrili vatandaşlar katıldı.

“BAŞLAMAK BİTİRMEK DEMEKTİR”

Projenin temeline ilk harcın dökülmesinden önce konuşan Başkan İmamoğlu, “Bu anlar heyecanlıdır. Başlamak bitirmek demektir. Eğer siz kendinize güven duyuyorsanız ve yaptığınız işin çok doğru bir iş olduğuna inanıyorsanız bu yüzünüze yansır” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu sözlerine şöyle devam etti:

 “Tüm detaylarıyla iyi hazırlanmış, iyi planlanmış bir sürecin olgun bir şekilde bugün temel atma töreninin rahatlığı yüzündeydi. Bu demek oluyor ki burada bu işe emek veren herkes, aynı zamanda bundan sonra bu süreci taşıyacak olan firmalar, onun yöneticileri emekçileri herkes inançlı. Bu çok kıymetli bir şey. Bu bizi başarıya götürecek olan en değerli unsur. Allah tamamına erdirsin. Temel atma töreniyle başlayan bu süreç, kazasız sıkıntısız bir süreci hepimize yaşatsın. İnşallah geçen hafta yaptığımız gibi burada da bin 400’e yakın konut sahibine anahtarını teslim eder, sıcak ve mutlu yuvalarında yaşamalarına vesile olmuş oluruz.”

Editör: TE Bilişim