Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası tarafından oda üyelerinin kayıt altına alındığı ve Silivri Belediyesi Kariyer ve İstihdam Ofisi tarafından da işsiz ve kendi işini kurmak isteyen işsizlerin kayıt altına alındığı Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi 4. Dönemi 2 Aralık’ da başlayacak.

 

YENİ GİRİŞİMCİYE DESTEK

Uygulamalı Girişimcilik Kursu, 13 iş günü boyunca toplam 70 ders saati sürecek. Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası İşletmeler Üstü Eğitim Merkezi’nde verilecek kursun sonunda, katılımcılar KOSGEB’e başvurarak uygun bulunurlarsa,30 bin liraya kadar hibe kredi alabilecek. Ayrıca katılımcılar, 80 bin liraya kadar "sıfır” faizli ve 2 yıl ödemesiz krediden de yararlanma imkânı bulacak.

 

KURS KAYITLARI DEVAM EDİYOR

Uygulamalı Girişimcilik Kursu’nun 2 Aralık' da açılacak sınıfı için başvurular devam ediyor. Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası’ndan 727 11 42, Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi’nden 729 00 03 numaralı telefonlardan alınan başvurularda; 18 yaşını tamamlamış olma, en az ilköğretim mezunu olma ve kurumca düzenlenen girişimcilik eğitimine daha önce katılmamış olma şartları aranıyor.

 

Editör: TE Bilişim