İlk açıldığı günden itibaren Silivri’deki yemek kültüründe çığır açan Terbiyeli Restaurant, eski işletmesinin haricinde yeni bir konseptle Silivri’deki ikinci şubesini de açıyor.

Çorba çeşitleri, et ve köfte ağırlıklı menüsüyle Silivrililer’e unutulmaz damak tatları yaşatan Terbiyeli Restaurant, geçtiğimiz aylarda Büyükçekmece’de açtığı Terbiyeli Steakhouse ile kısa zamanda Büyükçekmeceliler’in vazgeçemediği mekânlar arasına dahil olmuştu.

Terbiyeli’nin kurucusu ve işletmecisi Akgün Duru, ilk açılan klasik Terbiyeli Restaurant’ın eski yerinde aynı şekilde hizmet vermeye devam edeceğini ve Büyükçekmece’deki steakhous konseptinin bir benzerini de ikinci işletme olarak Silivri’de oluşturma çalışmalarına başladıklarını söyledi.

İki ay içerisinde Atatürk Meydanı’nın karşısında hizmet vermeye başlayacak olan Terbiyeli Steakhouse, şefler tarafından özel olarak oluşturulan kaburga, et ve köfte çeşitleri  ile zeytinyağlılar ve kahvaltı çeşitleri konusunda Silivri’de yeni bir damak tadı oluşturmaya hazırlanıyor. 


Editör: TE Bilişim