Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın, Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği (SİAD) ile birlikte sürdürdüğü fabrika ziyaretleri devam ediyor.

 

İLK ZİYARET ŞÖLEN ÇİKOLATA'YA

Işıklar, beraberinde CHP Belediye Meclis Üyeleri Hakan Sefa, Cengiz Aksu, Devrim Uzun, Muharrem Çeşmecioğlu, SİAD Başkanı Hakan Kocabaş ve işadamlarıyla birlikte Şölen Çikolata ve SAPRO Temizlik Ürünleri A.Ş.’yi ziyaret etti.

Türkiye’nin üçüncü büyük çikolata ve bisküvi üreticisi olan Şölen Çikolata fabrikasında Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban tarafından karşılanan Işıklar ve beraberindekilere ürünler ve üretim kapasitesi hakkında bilgi verildi.

 

ÇİKOLATA VE BİSKÜVİLER KAPIŞILDI

Çoban tarafından ikram edilen çikolata ve bisküviler, Işıklar ve beraberindekiler tarafından iştahla tüketildi.

 

SAPRO TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile SİAD Başkanı Hakan Kocabaş ve beraberindekiler daha sonra SAPRO Temizlik Ürünleri A.Ş.’yi ziyaret etti.

Şirket ortakları Ceyhun Zincirkıran ve Mehmet Gündoğdu tarafından karşılanan heyete üretim yaparken yaşanan sorunlar hakkında bilgi verildi.

Ceyhun Zincirkıran, fabrikada çalışan personelin geliş gidişlerde sıkıntı yaşadığını dile getirerek; ulaşım problemi olduğu için servisi kaçıran işçilerin işe gelmede zorlandıklarını belirtti.

Telekom altyapısının da bölgede yetersiz olduğunun altını çizen Zincirkıran aynı şekilde doğalgaz ihtiyaçlarının bulunduğunu da sözlerine ekledi.

 

Editör: TE Bilişim