Silivri Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, esnaf Mutlu Memiş’in “esnafa cansuyu” önerisine destek verdi.

Kendisi de göçmen asıllı olan ve Bulgaristan’daki Türkler’le yakın ilişkiler içerisinde bulunan Çalışkan, konuyla ilgili olarak kendisinin de bir projesi olduğunu belirterek şunlar söyledi.

Hepimiz ekonomik kriz içerisindeyiz. Ve bu kriz ortamında esnafımızı rahatlatacak her türlü çalışmanın içerisinde olmayı elbette isteriz. Bulgaristan’da özellikle Türk asıllı belediye başkanlarının bulunduğu bölgelerdeki yöneticilerle temasa geçerek Türk asıllı milletvekillerimizin de desteğiyle belirli aralıklarla Silivri’ye ücretsiz alışveriş turları düzenlenebilir. Silivri Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz da özellikle otobüsler konusunda destek verirse belirli günlerde Bulgaristan’dan kalkacak ücretsiz otobüslerle Silivri’ye gelen soydaşlarımız ve hatta Bulgar vatandaşları Silivri’de birkaç gün kalarak; burada otellere para öder, lokantalardan yemek yer, esnafımızdan alışveriş yapar ve yeniden ücretsiz otobüslerle geri döner. Ben bu projenin hayata geçirilmesi için elimden gelen desteği vermeye hazırım.

Editör: TE Bilişim