Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği (SİAD) ile Silivri Belediyesi işbirliğinde düzenlenen EXPO 2016, CHP İstanbul Milletvekili Bihlun Tamayligil ve Edirne Milletvekili Erdin Bircan’ın ’in katılımıyla start aldı.  EXPO 2016 Firma Tanıtımına ilçede yüzlerce firma olmasına rağmen sadece 86 firmanın katılması dikkatlerden kaçmadı.  


HALK YOKTU

İlçede bulunan firmaların tanıtımına katkı sunması amacıyla düzenlenen EXPO 2016’da  ayrıca iş arayan vatandaşlarında işveren ile buluşturulması hedefleniyor. Geçtiğimiz yıl Mega Saray Düğün Salonunda 1.’si düzenlenen EXPO Firma Tanıtımı, bu yıl Maxi AVM’nin etkinlik alanında gerçekleştirildi. İlçede yüzlerce firmanın bulunmasına rağmen sadece 86 firmanın katılım sağlaması dikkat çekerken, açılışa ise sadece ilçe protokolü ve firma sahiplerinin dışında vatandaşların katılmaması da dikkat çekti.


SİLİVRİ PROTOKOLÜ TAM KADRO KATILDI

Silivri EXPO açılışına CHP Milletvekilleri Bihlur Tamayligil ve Erdil Bircan, Sosyalist Enternasyonel Bakan Yardımcısı Umut Oran, AK Parti Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar, Belediye Başkanı Özcan Işıklar, AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, MHP İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz, DP İlçe Başkanı Halide Avlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Şoförler ve Otomobilciler Başkanı Recep Akıncı, Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, belediye meclis üyeleri, STK’lar, siyasi parti yöneticileri ve firma sahipleri katılarak, tüm stantları ziyaret etti. Firmaların yanı sıra Silivri Belediyesi, üniversiteler ve teknik liseler de stant açtı.

Dün açılışı gerçekleştirilen Silivri EXPO 2016 Firma Tanıtımı, 28 Mayıs’a kadar Maxi AVM’de devam edecek.













Editör: TE Bilişim