Silivrili işadamı Aytaç Tuna, ses, sahne ve ışık sistemlerinden sonra prodüksiyonda da başarı yolunda hızla ilerliyor.

Kısa bir süre önce Silivrili isimler Rabia Karabulut (Burcu Aydın) ve İbrahim Orçin için hazırlanan singlelerle büyük beğeni toplayan Aytaç Tuna bu sefer müzik otoriteleri tarafından İbrahim Tatlıses ile yarıştırılan İranlı genç şarkıcı Seccad Mehmedi’nin “Mahşer” adlı albümünün yapımcılığını üstlendi.

Taksim People’da düzenlenen albüm tanıtım gecesinde müzik dünyasının aktörleri ile buluşturdu. Programa ulusal radyo program ve yayıncıları, müzik piyasasını takip eden muhabirler, yapımcıların yanı sıra Tuna'ın yakın dostu sanatçı Ferman Toprak da katılanlar arasındaydı. Toprak'ın yaş gününe denk gelen lansmanda ünlü sanatçı için Seccad Mehmedi doğum günü pastası sürprizi yaptı. Toprak, Seccad Mehmedi ve seyircileri kırmayarak sahneye çıkıp devam eden müzik şölenine renk kattı.

Seccad Mehmedi tanıtımın açılışında uzun zamandır şarkı söylediğini ancak albüm için uygun zaman ve şarkıları beklediğini belirtirken, “Kısmet bugüneymiş. Bizlerin çok severek ve inanarak hazırladığı albümü inşallah dinleyiciler de severler. Bu önemli gecede bizleri kırmayarak arımızda olan herkese sonsuz teşekkürler” dedi.

Aytaç Tuna'yı bu özel gecede ailesi ve Silivrili yakın dostları ile başta Magazin Gazetecileri Derneği Başkanı Nurettin Soydan olmak üzere basın mensupları da yalnız bırakmadı.

Gece boyunca sahneden inmeyen Seccad Mehmedi dinleyenlere soluksuz bir müzik ziyafeti yaşatırken, sahne performansıyla tam not aldı.

AYTAÇ TUNA KİMDİR

Silivri’de doğan Aytaç Tuna, çocuk yaşlardan itibaren müzik sistemlerine ilgi duydu. By Aytaç, 2004 yılında Silivri'de kuruldu. Kurulduğu ilk yıllarda oto müzik sistemleri üzerine yoğun çalışmalar gerçekleştirdi. Silivri potansiyel olarak düşük bir seviyede görünse de aslında bölge olarak büyük bir potansiyele sahip. By Aytaç bu potansiyele yaklaşık 20 yıldır hizmet veriyor. Gerçekleştirdiği işlerde oto müzik sistemlerinin yanı sıra sahne sistemleri ile alakalı çalışmalar da yer alıyor. Yaklaşık 4 yıldır Türkiye’nin her bölgesinde, Kıbrıs’ta sahne işlerini başarılı çalışmalar yaparak gerçekleştirdi.

SECCAD MEHMEDİ KİMDİR?

23 Eylul 1987 yılında İran'ın Çaldıran Şehrinde dünyaya gelen Seccad Mehmedi, henüz küçük yaşlardayken müziğe olan ilgisi ve yeteneğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

İRAN'DAN TÜRKİYE'YE

Söylediği yanık türkülerle şehrinde meşhur olup düğünlerin aranılan ismi olan Mehmedi'nin şarkıları, çok geçmeden internet sitelerinde en çok izlenen videoların başına geldi. Kısa zamanda ismi İstanbul'a ulaşan sanatçı bir anda kendini Türkiye'de buldu.

Seccad Mehmeti’nin güçlü sesi müzik otoriteleri tarafından İbrahim Tatlıses’le yarıştırılıyor.

Editör: TE Bilişim