Cem Güner - Özel Haber

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Asbaşkan Şekip Mosturoğlu ve yöneticilerin 8 Ocak 2015 Perşembe günü Silivri’ye yaptıkları ziyaret sırasında gündeme gelen “Fenerbahçe Üniversitesi’nin Silivri’de eğitime başlaması” projesi gerçekleşiyor.

Aziz Yıldırım ve kulüp yöneticilerinin önünde söz alarak Selimpaşa’da bulunan Silivri Belediyesi’ne ait binaları Fenerbahçe Üniversitesi kampüsü olarak kullanıma tahsis etmeye hazır olduklarını belirten Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, “Fenerbahçe Üniversitesi’ni Silivri’de kuralım” davetinde bulunmuştu.

Bu davetin ardından Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı ve Eğitim Sorumlusu Turhan Şahin, üniversite yeri ile ilgili olarak incelemelerle bulunmak için yeniden Silivri’ye geldi.

Işıklar ile birlikte Selimpaşa’daki binaları gezerek bilgi alan Şahin daha sonra bir rapor hazırladı ve yönetim kuruluna sundu.

Önceki gün kulüp binasında Aziz Yıldırım başkanlığında toplanan Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu, Kayışdağı’ndaki arazinin yanı sıra Silivri Selimpaşa’daki binalarda da Fenerbahçe Üniversitesi’nin konuşlanabileceğine karar verdi.

Cem Güner - Özel Haber

Editör: TE Bilişim