Silivri Belediyesi’nin, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği Yılsonu Etkinlikleri ve Gençlik Şöleni, Silivri sahiline renk kattı. Yıl boyunca yaptıkları çalışmaları, önce velilerin sonra da tüm Silivrililerin gözleri önünde sergilemenin heyecanını yaşayan öğrenciler, mezuniyet ve yılsonu sevincini doyasıya yaşadı. Stantlarda sergiledikleri el emeği ürünleriyle kordon boyunu hareketlendiren öğrenciler, sergiledikleri ürünleriyle tam not aldı.

ÖZEL ÖĞRENCİLER DE SAHİLDE YERİNİ ALDI


Silivri Belediyesi Yılsonu Etkinlikleri ve Gençlik Şöleni kapsamında, Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi öğrencileri de sahilde stant açtı. Kendi yaptıkları kurabiyeleri, sabunları ve ahşap boyamaları sergileyen özel öğrenciler, ürünlerin satışını da gerçekleştirdi.

GENÇLER HELAL OLSUN DEDİRTTİ


İlk iki gün ilkokulların, üçüncü gün de liseli öğrencilerin sahne aldığı etkinlikler Silivrililer tarafından yoğun ilgi gördü. Liseli öğrencilerin gerçekleştirdikleri saç - makyaj şov, kıyafet defilesi ve mini konserler büyük alkış aldı. Kadına şiddet temasının işlendiği defile beğeni topladı.

DEHA GENÇLERİ COŞTURDU


Yılsonu Etkinlikleri ve Gençlik Şöleni finalinde Deha Özer sahne aldı. Yeni albümünden en yeni şarkılarını seslendiren Özer, gençlere keyifli bir akşam yaşattı. Özer’e çiçek ve şiltini Başkan Vekili Zafer Bıyıklı takdim etti. 











Editör: TE Bilişim