İlçe genelinde eğitime yönelik ciddi yatırımlar yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, üç yıldır birinci sınıfa başlayan öğrencilere hediye ettiği eğitim setinin yanında her yıl olduğu gibi bu senede tüm okulların boya ve temizlik malzemesini tedarik etti. Okullara ziyaretlerde bulunan Başkan Işıklar, fiziki ihtiyaçların tamamlanması konusunda da harekete geçti. Okulların açılmasına sayılı günler kala ilçe genelindeki okullarda çevre düzenleme çalışmaları hız kazandı.

 

HASAN ÖZVARNALI VE ÇAĞRIBEY ORTAOKULU AYRILDI

Başkan Işıklar, Başkan Yardımcısı Zafer Ercan ile birlikte Hasan Özvarnalı İlkokulu ile Çağrıbey Ortaokulu bahçesinde yapılan çalışmaları denetledi. İki okulun birbirinden ayrılması ve Çağrıbey Ortaokulu için yeni giriş kapısı yapılmasına yönelik çalışmaları inceleyen Başkan Işıklar, okul müdürleri ve öğretmenleriyle de bir araya gelerek sohbet etti.

 

75. YIL CUMHURİYET İLKOKULU’NDA AĞAÇ DİKİMİ

Silivri Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu’nun bahçesinde ağaç dikimi gerçekleştirdi. Belediye ekipleri tarafından iş makinelerince açılan çukurlara 110 ağaç dikerek okulun çevresi yemyeşil bir görünüme kavuşturuldu.

 


 

Editör: TE Bilişim