Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın mütevelli heyeti üyesi olduğu Nişantaşı Üniversitesi, Silivri’de ek tesisler kuracak.

Tesislerle ilgili olarak Silivri Belediyesi tarafından yapılacak olan yer tahsisi ile ilgili gündem maddesi belediye meclisinde kabul edildi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz; “seçim öncesinde vermiş olduğumuz bir söz vardı. İlçemizde üniversite kalitesinde bir müzik ve sanat okulu açılacağını vaat etmiştik. Şimdi Nişantası Üniversitesi ile işbirliği içerisinde bu sözümüzü de gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Belediye meclis toplantısında konuyla ilgili detaylı bilgi veren Yılmaz şunları söyledi:

“Nişantaşı Üniversitesi ile Silivri Belediyesi'nin ortaklaşa yürütecekleri sosyal sorumluluk, eğitim, kültür ve sanat projelerinde kullanılacak binalar. Silivri Belediyesi olarak bir müzik, sanat okulu gibi iddialarımız olmuştu pandemi şartlarında hep geriye atmak zorunda kaldık inşallah Nişantaşı Üniversitesi ile birlikte bunları gerçekleştireceğiz. Binalara yapılacak teknik donanımlar, alet edevatlar, inşaat faaliyetleri, tadilatların tamamı üniversite tarafından gerçekleştirilecek. Yine buradaki kurslardaki öğretim görevlilerin bütün giderleri Nişantaşı Üniversitesi tarafından yapılacak olup Silivri Belediyesi'nin sorumluluğu burada sadece işleyişin organizasyonda ortaklık. Silivri'de yaşayan öğrencilerin bir enstrüman çalma, yabancı dil konuşma noktasında ortaya koyduğumuz siyasi iddianın gerçekleştirilmesidir. İşe başlanması ile ilgili 2022-2023 şartı var. Bunu hiç beklemeden tadilatlar biter bitmez Mart-Nisan gibi ve yaz okullarında 2023 sezonunu beklemeden burada faaliyetlerimizi başlatacağız.”

Editör: TE Bilişim