Silivri Belediyesi Yılsonu Etkinlikleri ve Mezuniyet Şöleni’nde Silivrili çocuklar ile gençlere büyük bir mezuniyet şöleni yaşatan Başkan Işıklar, engelli öğrencileri de unutmadı. Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi’nden hizmet alan öğrenciler için özel bir karne töreni düzenlendi. Koordinasyon Merkezi’nin bahçesinde düzenlenen eğlenceye Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici, birim müdürleri ile özel çocuklar ve aileleri katıldı.

IŞIKLAR; "BİZE GÜVENDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, gerçekleşen etkinlikte yaptığı konuşmasında şunları söyledi; "Arkadaşlarım 4 yıllık süre içerisinde çok büyük çaba ve emek gösterdiler. Onlara teşekkür ediyorum, sonra siz ailelerimize teşekkür ediyorum. Bu projeye inandığınız, bizlere güvendiğiniz için. Çocuklarımızın daha iyi yaşamaları, engelleri beraber aşmayı, sağlıklı bir yaşama, sürdürülebilir sağlık anlayışına destek olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Desteğinizle çalışmalarımızı çok daha iyi yerlere taşıyacağımıza, daha da kurumsallaşarak büyüyeceğimize inanıyorum.”

ÖZEL PASTA BİRLİKTE KESİLDİ

Karne töreninde öğrencilerin gerçekleştirdiği halk oyunları gösterileri büyük alkış aldı. Şarkılar söyleyip dans gösterileri gerçekleştiren, öğretmenleri eşliğinde piyano dinletisi de gerçekleştiren özel çocuklar kendileri için hazırlatılmış pastayı Başkan Işıklar ile birlikte kesti. Aileler çocuklarında gördükleri gelişimin kendilerini çok duygulandırdığını ifade ederek Başkan Işıklar’a ve tüm personeline teşekkür ettiler.

 


Editör: TE Bilişim