Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Fenerbahçe Üniversitesi’nin Silivri’ye yapılması için büyük çaba sarf ediyor. Işıklar, makamında ağırladığı Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Turan Şahin ve beraberindeki heyete, düşünülen üniversitenin neden Silivri’de olması gerektiği yönünde bir sunum yaptı.

Sunumun ardından yapılan görüşmede, söz konusu alanın Fenerbahçe Üniversitesi’ne tahsisinin meclise sunulmasına, kulübün de bu noktada belediyeye gerekli başvuruyu yapmasına karar alındı.

ŞAHİN: YÖK İLE SORUNUMUZ KALMADI

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın ortaya koyduğu vizyondan etkilenmemenin mümkün olmadığını ifade eden Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Turan Şahin, yerin tahsisi için şubat meclisinden önce bir dişlekçe ile taleplerini resmen dile getireceklerini ifade etti. Şahin ayrıca YÖK ile 1,5 yıldır verdikleri mücadelenin sonuna geldiklerini, dosyalarının 7 Şubat’ta değerlendirileceğini ve olumlu neticeleneceğine dair olumlu düşüncelerini paylaştı.

Heyette yeralan isimlerde, Silivri’nin kriterleri açısından üniversite için en uygun yerlerden biri olduğunu dile getirdiler.

ŞUBAT MECLİSİNDE KARAR ALINACAK

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün üniversite yeri ile ilgili başvurusunun 02 Şubat 2015 Pazartesi günü yapılacak olan belediye meclis toplantısında görüşüleceğini söyledi.

 

 

 

Editör: TE Bilişim