Tekirdağ Çerkezköy'de bulunan Türk Tekstil Vakfı  Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Kız Teknik ve Meslek Lisesi, yeni öğrencilerini bekliyor.

Türkiye Tekstil Sanayi İşverenler Sendikası ile Türk Tekstil Vakfı'nin Milli Eğitim Bakanlığı ile yapmış olduğu protokol kapsamında 2007-2008 Eğitim ve Öğretim yılında eğitime başlayan okul, gelişmiş laboratuarları ve eğitim atölyeleriyle tekstil sektörüne uzmanlaşmış ara eleman yetiştiriyor.

 

SBS İLE ÖĞRENCİ ALINIYOR

Ortaokuldan sonra SBS, yetenek sınavı ve mülakatla okula kabul edilen öğrenciler, 4 yıl boyunca tekstil sektöründe tam anlamıyla uzmanlaşmış olarak yetişiyor.

 

OKULDA KIZ VE ERKEK PANSİYONU VAR

Çerkezköy'de bulunmasına karşın çevre illerden de öğrenci kabul eden okul bünyesinde paralı ev parasız kız ve erkek pansiyonu da bulunuyor.

 

OKUL MÜDÜRÜ TANIDIK BİR İSİM

Türk Tekstil Vakfı  Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin müdürü ise Silivrililer'in yakından tanıdığı bir isim.

Uzun yıllar Silivri'de görev yapan ve Şerife Baldöktü Kız Meslek Lisesi'nde bir dönem müdürlük görevini yürüten Tuğrul Selimoğlu, halen Çerkezköy'deki bu kapsamlı okulun müdürlüğü görevini yürütüyor.

 

"SİLİVRİLİ ÖĞRENCİLERİ DE BEKLİYORUM"

Türk Tekstil Vakfı  Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin çok iyi bir mesleki eğitim verdiğine dikkat çeken Selimoğlu, Silivrili öğrencileri de okullarında görmek istediğini söylüyor.

 


Editör: TE Bilişim