Silivri Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçe genelindeki tüm okullarda ‘Doğa, Ağaç ve Tabiat Sevgisi’ konulu seminerler verilmeye başlandı. Seminer kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilere çam fidanı hediye ediliyor.

Silivri Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçe genelinde hizmet veren anaokulları, ilköğretim okulları, lise ve dengi okulları ziyaret ederek, öğrencilere ‘Doğa, Ağaç ve Tabiat Sevgisi’ konulu seminer vermeye başladı. Binlerce öğrenciye ağaç dikiminden, ağacın faydalarına kadar birçok temel bilgiyi anlatan Silivri Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Zerrin Budak, slayt destekli seminerini belediyenin faaliyetlerini anlatan fotoğraflardan oluşan slayt ile sonlandırıyor. “Yaşanır bir çevre konusunda çocuklarımızın ve gençlerimizin desteklerine ve görüşlerine ihtiyacımız var” diyen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilkokul öğrencilerine verilen seminerlerde gösterilen animasyon film ile miniklerin doğa sevgisini eğlenerek öğrenmesine olanak tanıyor.

ÇAM FİDANI HEDİYE EDİLİYOR

Silivri Belediyesi tarafından verilen seminerlerin sonunda tüm öğrencilere çam fidanı hediye ediliyor. Toplamda 5000 çam fidanı öğrenciler tarafından doğa ile buluşturulacak.

 

 

Editör: TE Bilişim