Silivri Belediyesi ve Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü’nün ortak çalışmasıyla inşa edilen Silivri’nin ilk asansörlü üstgeçiti küçük bir törenle hizmete açıldı.

1 Kasım 2020’de yapımına başlanan üstgeçitin açılışına Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın yanı sıra; AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın ile yine AK Parti ve MHP’li belediye meclis üyeleri katıldı.

Açılış kurdelesini kestikten sonra asansörü kullanarak açılışı gerçekleştiren Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz; özellikle Devlet Hastanesi’ne ulaşmak isteyen yaşlı ve hasta vatandaşlarımızın bu asansörlü üst geçit ile önemli bir kolaylığa kavuşacağını vurguladığı konuşmasında şunları söyledi:

“Yola çıktığımız ilk günde dediğimiz gibi; hizmetlerimiz ‘kimseler' için değil ‘herkes için' olmaya devam edecek. Silivrimiz'in çok büyük ihtiyacı olan, Kuzey ile Güneyini bir Berlin duvarı gibi ortadan ikiye bölen D-100'ün üzerine Karayolları ile Silivri Belediyesi olarak ortaklaşa yaptığımız asansörlü üst geçidinin açılışı için burada toplanmış bulunuyoruz. Buradan engelli kardeşlerimiz, yaş almış büyüklerimiz, elinde pazar sepeti, çocuk pusetiyle karşıdan karşıya geçmeyen çalışan kadınlarımız faydalanacak.

“VERDİĞİMİZ HER SÖZÜ YERİNE GETİRİYORUZ”

İlk gün söylediğimiz gibi; Silivri'ye ayak bastığımızda dağlar, tepeler bize ova, denizler dereler de yol oluyor. Silivri'ye hizmet aşkımız ilk günkü gibi sürüyor. Aşkla, sevgi ile heyecanla Silivri'de çalışma gayretimiz devam edecek.

“EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Bu üst geçitte emeği geçenler var… Başta Karayolları Genel Müdürlüğümüz, Birinci Bölge Müdürümüz Turgay Çolak'a, bu proje konusunda beni hiç yalnız bırakmaya, yatırımın ivedilikle yapılmasına katkı sunan AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, yapımda en küçük ayrıntısına kadar emeği geçen mesai arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum.

“İNŞALLAH İBB'NİN ÜST GEÇİDİ DE ....."

İnşallah Silivri'nin ihtiyacına cevap verecek İBB'nin yaptığı üst geçit de tamamlanır en kısa sürede. Silivri'ye hizmet eden ve taş üstüne taş koyan herkese teşekkür ediyorum.”

Editör: TE Bilişim