Silivri Belediyesi 29 Mayıs-2 Haziran 2013 tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek Kentine Güvenen Kentler Buluşması’nda 9 projesini Türkiye’nin dört bir yanından gelecek ziyaretçilere tanıtacak. Türkiye’nin dört bir yanından 61 sosyal demokrat belediyenin katılacağı, sosyal demokrat belediyeciliğin hizmetlerinin tüm yönleriyle tanıtılacağı buluşma halka açık olarak gerçekleşecek. 29 Mayıs Çarşamba günü saat 10.30’da Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla açılacak buluşmada 5 gün boyunca konser, şenlik, ücretsiz sağlık hizmeti ve yerel doğal gıdaların ikramı da yapılacak.

 

SİLİVRİ BELEDİYESİ’NİN 9 PROJESİ FUARDA!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, beş gün sürecek dev buluşmada Silivri Belediyesi’nin 9 ayrı projesini Türkiye’ye tanıtacak. Silivri Belediyesi kentler buluşmasına; Kariyer İstihdam Ofisi, Kutsal Değerlere Saygı, Gıda Bankası, Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi, Mahalle Evi, Kültür Merkezi, Tarımsal Araştırma ve Üretim Merkezi, Tarihi Evler Restorasyonu ve Sahil Bandı Düzenleme çalışmaları ile katılacak.

 

BELEDİYE HİZMETLERİ 8 ANA BAŞLIKTA TANITILACAK

Bir belediyenin, sadece kendi öz kaynaklarına güvenerek, inanarak ve çalışarak başarılı olabileceğini göstermeyi hedefleyen "Kentine Güvenen Kentler Buluşması” bu iddiasına kanıt olarak sosyal demokrat belediyelerin başarılarını ortaya koyacak. Sosyal demokrat belediyeler, kentsel gelişim, çevre, sağlık, sosyal hizmetler, spor, çocuk ve gençlik, kültür-sanat-tarih ve e-belediye hizmetleri olmak üzere 8 ana başlıkta, geçmişte yapılan çalışmaların yanı sıra, geleceğe yönelik projelerini de katılımcılarla paylaşacaklar.

 

MUHTARLAR İSTANBUL’DA

Kentine Güvenen Kentler Buluşması, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Muhtarlar İstanbul’da projesi kapsamında yerel yönetiminin temel taşı olan Anadolu’dan katılacak, 1500 muhtarı da konuk edecek. Muhtarlar, sosyal demokrat belediyelerce ağırlanacak. Silivri Belediyesi Düzce ve Van’dan gelecek 91 muhtara ev sahipliği yapacak.

 

Editör: TE Bilişim