Silivri Belediyesi Kalite Yönetim Sistemi uygulaması çerçevesinde 2014 yılı içinde İç Denetçi olarak görev yapan personele teşekkür belgeleri Meclis Salonu’nda düzenlenen törenle verildi. Törende aynı zamanda en iyi 3 öneri sahibi personel de ödüllerini Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın elinden aldı. Törende konuşan Işıklar personelini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

IŞIKLAR: HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Birarada çalışabilmenin özünde güven duygusunun yattığını söyleyen Başkan Işıklar konuşmasında, “Sosyal belediyeciliğin özünde duygulara dokunmak, insana dokunmak vardır.  Bu da kaliteli hizmetin özünde yatan en önemli unsurdur.  Kaliteli hizmet, doğru teşhisleri koyabilmeyi sağlar. Bugüne kadar bu amaç doğrultusunda çok güzel işler yaptınız. Hep birlikte büyük bir yol aldık. Ben bu anlamda hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

İÇ DENETÇİLERE BELGELERİ VERİLDİ

Başkan Işıklar’ın konuşmasının ardından Silivri Belediyesi Başkan Yardımcıları Bora Balcıoğlu, Emine Tarin ve Mehmet Has tarafından, İç Denetçiler Gözde Deniz, Ayşe Aydın, Halil Pınar, Şirin Sobacıoğlu, Soner Alkalp, Çağrı Benzer, Sedat Özmen, Fatih Turan, Burcu Kahraman, M. Emre Ergürün, Nesrin Kahvesi, Selami Tuncel, İbrahim Sevim, Ali Köroğlu, Arzu Eyüboğlu, Yeşim Kuz, Ayşe Erçoban, Beyzat Bedel, Ebru Çavuş ve Cengiz Gürkan’a belgeleri takdim edildi.

EN İYİ 3 ÖNERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Tören de ayrıca, personel tarafından hazırlanan ve birim müdürlerinin oylarıyla belirlenen en iyi 3 öneri sahibi de ödüllerini Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın elinden aldı. En iyi 3 öneri kategorisinde birinci Gözde Deniz, ikinci Cantürk Erşen Ergül ve üçüncü de Mustafa Öztürk oldu.

 

Editör: TE Bilişim