Silivri’de yoğun şekilde etkisini gösteren kar yağışında çalışmalarını sürdüren Silivri Belediyesi karla mücadele ekipleri, ilçe genelinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarına gece gündüz devam ediyor. İlçenin her noktasında aralıksız devam eden çalışmaların yanı sıra, Silivri Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi’ne gelen talepleri de karşılayan ekipler, karla mücadele çalışmalarını sorunsuz sürdürüyor.

IŞIKLAR; “EKİPLERİMİZ GÖREV BAŞINDA”

İlçe halkının sorunsuz bir kış geçirmesi için çalıştıklarını ifade eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Karla mücadelemiz tüm mahallelerimizde aralıksız ve kontrollü şekilde devam ediyor. Ekiplerimiz, yollardaki buzlanmaya karşı tuzlama ve kar küreme çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

EKİPLER YOLLARDA MAHSUR KALANLARI KURTARDI

Karda mahsur kalan vatandaşların imdadına yetişen Silivri Belediyesi ekipleri, kara saplanmış çok sayıda aracı kurtardı. Kepçe ile çok daha kısa sürede yolları açan belediye ekipleri, Değirmenköy- Büyükçavuşlu yolu üzerinde kalan araçları kar küreme çalışmaları sonucunda mahsur kaldığı yerden kurtardı.

80 TON TUZ ATILDI

Silivri Belediyesi’nin araç ve ekipmanlarıyla yapılan tuzlama çalışmaları kapsamında geceden bu yana Silivri’nin tüm mahalleleri ve köylerine toplamda 80 ton tuz döküldü.  24 saat görev başında olan Silivri Belediyesi karla mücadele ekiplerine, 736 10 02 ve 444 20 47 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.

 

Editör: TE Bilişim