Silivri’de bulunan Kale Kayışları fabrikasında işçilerin direnişi yaklaşık 80 gündür devam ederken bir grup işçi fabrika sahibi Faruk Dağlı ile oğlu F.D. tarafından darp edildikleri iddiasıyla Silivri Polis Merkezi’ne başvurdu.

Kale Kayışları’nın önceki akşam fabrika personeli için Garden Et Lokantası’nda iftar yemeği verdiğini ve kendisinin de birlikte direniş yaptıkları diğer işçi arkadaşı ve eşleri ile birlikte lokantaya giderek Dağlı’ya sorunlarını anlatmak istediklerini söyleyen Ceyhan Gökşen, karşılıklı konuşurlarken F.D.’nın “siz hainsiniz” diye bağırdığını ve arkasından küfür ettiğini söyledi.

Ceyhan Gökşen, devamında Faruk ve F. D.’nın kendilerine vurmaya başladığını ve yanlarında bulunan Rukiye adlı kadın işçi arkadaşlarının kucağında 7 aylık bebeği olmasına rağmen F.D. tarafından iteklendiğini, bu esnada Dağlı’nın elinin bebeğe de çarparak hafif yaralanmasına sebep olduğunu söyledi.

Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından olayla ilgili olarak hazırlanan dosyanın Silivri Adliyesi’ne gönderilmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilişim