Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, yeni dönemin ilk yılında gerçekleştirdiği AR-Ge çalışmalarının ardından ikinci yıla yeni projelerle hızlı bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor. Yeni dönemin ilk yılını değerlendiren bir toplantı düzenleyen Işıklar, öncelikli olarak başlayacak Kültür Sokağı – Tiyatro Binası, Yeraltı Otoparkı- Anıt Park, Tarih Ringi ve Tarım Teknolojileri Parkı, Viyadük Projesinin tanıtımını gerçekleştirdi.

YAŞAR KEMAL’İN ADI SİLİVRİ’DE YAŞAYACAK


Silivri Belediyesi Sergi ve Nikâh Salonu’nun adı, Türk edebiyatının en önde gelen yazarlarından olan geçtiğimiz günlerde hayata veda eden Yaşar Kemal’in ismiyle değiştirildi. “Ulu Çınar’ın adını yaşatmak istedik” diyen Işıklar, ilçe protokol üyeleri ile birlikte tabelanın açılışını gerçekleştirdi.

IŞIKLAR PROJELERİNİ ANLATT

Projelerini sunum eşliğinde anlatan Başkan Işıklar, Kültür Sokağı kapsamında yer alacak Tiyatro binasının bir yıl içerisinde tamamlanacağını müjdeledi. Yeraltı Otoparkı, Viyadük Projesi, Tarih Ringi Projesi ve Tarım Teknolojileri Parkı hakkında bilgiler veren Işıklar, 2016 yılında hayata geçirilmesi planlanan Silivri Sahil Projesini de paylaştı. 





















Editör: TE Bilişim