23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını izlemek üzere İstanbul’a gelen ve ziyaretleri kapsamında Silivri’de de konaklayan Bulgaristan Velingrad Belediyesi’nden gelen misafirler, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı makamında ziyaret etti. Bulgaristan Velingrad Belediyesi Kültür Müdürü Yuliana Kovaceva ve 6-16 yaş arası koro ekibinin yaptığı ziyarete Kavaklı Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Celil Kares ve Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçı da katıldı.

 

IŞIKLAR’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Bulgaristan Velingrad Belediyesi Kültür Müdürü Yuliana Kovaceva, yapılan ziyarette Başkan Işıklar’a kendisini ve ekibini çok iyi ağırladıklarını ifade ederek teşekkür etti. Silivri’yi İstanbul’dan daha çok beğendiklerini ifade eden Kovaceva; "Beni ve ekibimi çok iyi ağırladınız. İki ülke arasındaki dostluk ilişkilerini sürdürme konusunda göstermiş olduğunuz çaba için sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

 

BAŞKAN IŞIKLAR; "BARIŞ VE KARDEŞÇE YAŞAMAK BİZİM ELİMİZDE”

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; "Paylaşacak çok şey var. Kültürlerimiz çok yakın. Bu dostluğu, kardeşliği biz başlattık, bu ilişkileri devam ettirecek olanlarda çocuklarımız. Geçmişi değiştiremeyiz ama geleceği şekillendirebiliriz. Gelecek nesillerimizin barış içinde kardeşçe yaşama


 

Editör: TE Bilişim