Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 2013 yatırım programı kapsamında ilçe genelinde eş zamanlı olarak başlattığı çalışmaları denetlemeye devam ediyor. Başkan Yardımcısı Zafer Ercan, Park ve Bahçeler Müdürü Peyzaj Mimarları Beyhan Bayram ve Suna Akıncıoğlu ile birlikte bölgede incelemelerde bulunan Başkan Işıklar, esnaf ve kahvehane ziyaretleri de yaparak, yapılan çalışmalar hakkında hemşerilerinin görüş ve öneride bulunmasını istedi.

 

KAVAKLI PARKI’NA DÜZENLEME

Kavaklılı kadınlardan gelen talepler üzerine Kavaklı Stadı’nın karşısında bulunan Kavaklı Parkı’nda kullanılmayan mermer çeşmenin kaldırılması yönünde talimat veren Başkan Işıklar, mahalle halkının nişan, düğün ve kına organizasyonlarında kullanması amacıyla bölgede düzenleme çalışmaları başlattı.

 

KADIKÖY CAMİ ÇEVRESİ DÜZENLENİYOR

Silivri Belediyesi ekipleri tarafından Kadıköy Mahallesi cami çevresinde başlatılan çalışmaları da denetleyen Başkan Işıklar, Kadıköy sakinlerinin ibadetlerini daha modern ve sağlıklı koşullarda yapabilmesi amacıyla başlatılan çevre düzenleme çalışmalarını inceledi. Kadıköy cami çevresinin modern bir görünüme kavuşacağını belirten Işıklar, oluşturulan cami bahçesinin peyzaj çalışmalarıyla yeşillendirileceğini söyledi.

 


Editör: TE Bilişim