Silivri Belediyesi yatırım programı kapsamında Gümüşyaka Sahil plaj alanında yapılan düzenleme çalışmaları bölgede büyük bir hareketlilik yarattı. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Gümüşyaka Sahili’nde 20 Temmuz Cumartesi Günü yapılacak açılış öncesinde gece pazarını ziyaret ederek esnafa hayırlı işler diledi. CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri’nin de eşlik ettiği ziyarette Gümüşyakalıların gece pazarına ilgisi yoğundu.

 

KAFETERYA VE SPOR SAHALARINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Silivri Belediyesi 2012 yatırım programı kapsamında başlatılan ve yıl içinde tamamlanan Gümüşyaka Sahil Rekreasyon Alanı Projesi kapsamında toplam 19.850 m2 alan üzerinde, 7950 m2 yeşil alan ve 11.900 m2 sert zemin uygulaması yapıldı. 195 araç kapa­siteli otopark, 1750 m2 spor alanı, 88 adet şezlong- 46 adet şemsiyenin yer alacağı güneşlenme terası, çocuk oyun alanı, açık alan satranç oyun grubu, fitness alanı, wc- soyunma binası oluşturulan Gümüşyaka sahil düzenleme çalışmaları kapsamında Gece Pazarının da oluşturulduğu alanda, kafeterya ile mini futbol ve basket sahası çalışmaları devam ediyor.

 

IŞIKLAR ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

Gece pazarına yaptığı ziyaretin ardından aynı bölgede yapımı devam eden kafeterya ile mini futbol ve basket sahası çalışmalarını da denetleyen Işıklar, çalışmaların hızlanması konusunda talimat verdi.

 


 

Editör: TE Bilişim