Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Open Days çalıştayına katılmak ve sunum gerçekleştirmek üzere Belediye Meclis Üyesi Süheyl Kırkıcı ile birlikte bu akşam (06 Ekim 2013 Pazar) Brüksel'e gidiyor.

Avrupa Birliği'nin başkenti olarak kabul edilen Brüksel'de her yıl yapılan Open Dasy toplantıları kapsamında Silivri'de yürütülen sosyal politikalar masaya yatırılacak.

Avrupa yerel yönetim politikalarının belirlendiği Open Days toplantılarına her yıl düzenli olarak katılan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, önümüzdeki Ekim ayında düzenlenecek olan toplantılar kapsamında Brüksel'de konuşma yapacak.

Özellikle engelli ve dar gelirli vatandaşlar için oluşturduğu incitmeden ve teşhir etmeden yardımcı olma projeleri doğrultusunda CHP içerisinde diğer belediye başkanlarına da örnek gösterilen IşıklarAvrupa Birliği'nin başkenti olarak kabul edilen Brüksel'de yapacağı konuşma ile Avrupa kentlerinin belediye başkanlarına projelerini anlatma imkanı bulacak.

 

SİLİVRİ TARİHİNDE BİR İLK

ParisKölnMilano gibi dünyaca ünlü Avrupa kentlerinin belediye başkanlarına Silivri'de yürüttüğü projeleri anlatacak olan IşıklarSilivri tarihinde bu çapta bir sunum gerçekleştiren ilk belediye başkanı olarak da kayıtlara geçecek.

 

IŞIKLAR KONUŞACAK PARİS BELEDİYE BAŞKANI DİNLEYECEK

Kültür, turizm ve tarım konusundaki çeşitli projelerle ilgili olarak da hazırlık aşamasında olan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bu projelerini de Avrupa'nın en önde gelen kentlerinin belediye başkanları ile tartışma imkanını elde edecek.

Editör: TE Bilişim