Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Avrupa Belediyeler Birliği toplantıları için gittiği Brüksel'den supersilivri.com'u arayarak işten atılan işçilerin yeniden işe alınmaları konusunda bir açıklama yaptı.

Işıklar'ın konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:

Silivri Demokrasi Platformu’nu oluşturan sivil toplum örgütleri benden rica etti. Türkiye’nin içerisinde bulunduğu bu hassas günlerde haklı bile olsak ağabeylik konumumuzu koruyarak affedici bir misyon üstlenmeyi düşündük. Her iki arkadaşımızı, yaptıklarından pişman olduklarını beyan etmeleri ve özür dilemeleri şartıyla geçici olarak işe alıyorum. Bir aylık deneme süreleri var. Bu bir ay içerisinde yine eskisi gibi aynı davranışları devam ettirirlerse tekrar çıkartırım ve bir daha asla geri almam.

Diğer taraftan Silivri Demokrasi Platformu tarafından yapışan yazılı açıklamada bazı hususların noksan yazıldığını gördüm. Pazar gecesi yaptığımız görüşmede, işçi arkadaşların pişman oldukları, özür diledikleri ve eski hatalı davranışları tekrarlamayacaklarına dair söz verdikleri gibi hususların da açıklamaya eklenmesi gerekiyordu ancak eklememişler.

Editör: TE Bilişim