Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, yoğun iş temposu, etkinlik ve organizasyonlardan fırsat bulduğu zamanlarda site ziyaretlerine devam ediyor. Site sakinleriyle buluşarak ilçe genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren, sosyal belediyecilik uygulamalarından söz eden Başkan Işıklar, gelen istek ve talepleri de dinleyerek sorunlara çözüm üretiyor. Önceki gün Basınkent 1 Sitesi’ni ziyaret eden Başkan Işıklar’ı site sakinleri alkışlarla karşıladı. Işıklar’a gerçekleştirdiği ziyaretinde CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yücegök, Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Ercan ve Planlamadan Sorumlu Başkan Koordinatörü Mehmet Has eşlik etti.

 

IŞIKLAR; "BAŞLATTIĞIMIZ DEĞİŞİM, BÜYÜYEREK DEVAM EDECEK”

Gerçekleştirdiği ziyarette Işıklar, ilçe genelinde hayata geçirdiği sosyal projeleri ve yapılan düzenleme çalışmalarını site sakinleriyle paylaştı. Silivri’nin; hizmet sektörünün, sanayinin, tarımın ve turizmin birbiriyle çelişmeden gelişebildiği ender bir ilçe olduğunu belirten Başkan Işıklar; "Bizim görevimiz ilçede zenginlik yaratarak bunu adil bir şekilde dağıtmak. Yaptığımız tüm düzenleme çalışmalarımız ve projelerimizle, ilçemizde refah ve zenginlik yaratmayı amaçlıyoruz. Belediyecilikte yaptıklarınızdan çok, yaptırtmadıklarınız önem kazanır. Yağmalatmadan, kendi değerlerine sahip çıkarak, var olan zenginliği refaha dönüştürerek, sizleri burada sürekli oturur hale getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Başlattığımız bu değişimi, bu anlayışı ve ideali aynı şekilde koruyarak büyüteceğimizden şüpheniz olmasın” dedi.

 

TEŞEKKÜR EDEREK UĞURLADILAR

Toplantıda Silivri planlarından, ülke gündemine, site sakinlerinin talep ve önerilerine kadar birçok konuda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Site Başkanı Hüseyin Erdoğan ve tüm site sakinleri Başkan Işıklar’a ziyareti ve ilçede yaptığı tüm çalışmalar için teşekkür etti.

 




Editör: TE Bilişim