Silivri Sahil Bölgesi 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değerlendirme Toplantısı’nın ikincisi geçtiğimiz gün Silivri Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşti. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın da katılım gösterdiği toplantıda,  AKP-CHP Meclis Üyeleri, mimarlar, mühendisler, muhtarlar, oda başkanları ve teknik kadro da hazır bulundu. Söz konusu planın itiraza konu olan bölümleri hakkında bilgilendirmelerde bulunulurken, katılımcıların görüş ve önerileri alındı.

 

IŞIKLAR: AMACIMIZ PLANIN DAHA DA OLGUNLAŞMASI

Toplantının amacını, plan sürecinin daha saydam ve daha sağlıklı olması şeklinde açıklayan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar çeşitli önerilerin de yer aldığı konuşmasında “Planlama süreçleri çok hızlı işlemez. Zaten önemli olan da bunun sindirilerek yapılması. Bu toplantıları yapmamızın temelinde de zaten bu yatıyor. Hem saydam bir süreç olsun, hem de sizlerden gelecek önerilerin ışığında daha olgunlaşmış bir plan ortaya çıksın istiyoruz. Katılımcı bir yönetim anlayışıyla bunları yapıyoruz” dedi.

 

TEKNİK BİLGİLER VERİLDİ

Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Has, Silivri Belediyesi CHP Meclis Üyesi aynı zamanda İmar Komisyonu Başkanı Süheyl Kırkıcı ve  Plan ve Proje Müdürü Berrin Papila tarafından katılımcılara teknik konular hakkında bilgiler verildi.

 

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER DİNLENDİ

Silivri Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen Silivri Sahil Bölgesi 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değerlendirme Toplantısı’nın sonunda katılımcıların görüş ve önerileri alındı.

 

 

Editör: TE Bilişim