Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 2013 Yatırım Programı kapsamında hayata geçireceği projelerine start vermeye devam ediyor. Değirmenköy Mahallesi’nde Atatürk ve Namık Kemal Caddeleri Orta Refüj çalışmaları başlatıldı. Çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları ve oturma alanlarıyla modern bir görünüme kavuşacak Değirmenköy Mahallesi’nde düzenleme çalışmalarının Haziran Ayı sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

 

DEĞİRMENKÖY ATATÜRK CADDESİ ORTA REFÜJ’DE NELER YAPILACAK?

Silivri Belediyesi Değirmenköy Atatürk Caddesi Orta Refüj Düzenlemeleri kapsamında toplam 14 bin 400 metre kare alanda; 3 bin metrekare sert zemin ve 11 bin 400 metre kare yeşil alan düzenlemesi yapılacak. Elektrik ve sulama tesisatının da döşeneceği alan, dikilecek aydınlatma direkleriyle aydınlık bir görünüme kavuşacak. Çocuk oyun alanları, spor alanları, yürüyüş parkurları ve oturma alanlarının yer alacağı proje kapsamında yapılacak bitkilendirme çalışmalarıyla da alan yemyeşil bir görünüme kavuşacak.

 

DEĞİRMENKÖY NAMIK KEMAL CADDESİ ORTA REFÜJ’DE NELER YAPILACAK?

Silivri Belediyesi Değirmenköy Namık Kemal Caddesi Orta Refüj Düzenlemeleri kapsamında toplam 4 bin 100 metre kare alanda; bin 300 metrekare sert zemin ve 2 bin 800 metrekare yeşil alan düzenlemesi yapılacak. Elektrik ve sulama tesisatının da döşeneceği alanda, basketbol sahası, spor alanları, çocuk oyun alanları yer alacak. Projeler tamamlandığında Değirmenköy çağdaş ve modern bir görünüme kavuşacak.



 

Editör: TE Bilişim