Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, dün akşam canlı yayında Devlet Hastanesi önünde yapılan asansörlü üst geçidin açılışını yaptı.

Pandemi dolayısıyla vatandaşları ve belediye bürokratlarını açılışa davet etmeyen Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın’ın da katılımıyla üst geçidin kullanıma açıldığı bilgisini sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınladı.

Devlet Hastanesi ile tapu müdürlüğü ve SGK’nın birleştiği noktaya yapılan üst geçidin yapım çalışmalarının Karayoları 1. Bölge Müdürlüğü ile Silivri Belediyesi tarafından ortaklaşa yürütüldüğünü belirten Yılmaz; katkılarından dolayı Karayolları 1. Bölge Müdürü Turgay Çolak, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve Silivri Belediyesi personeline de teşekkür etti.

Yılbaşına girmende önce üstgeçidin asansörünün de faaliyete geçeceğini kaydeden Yılmaz; böylece engelli vatandaşlara, bebek arabasıyla geçidi kullanmak isteyen annelere ve yaşı ilerlemiş olan vatandaşlara da kullanım kolaylığı sağlanacağını sözlerine ekledi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “1 Kasım’da başladığımız çalışmamız 24 gün gibi kısa bir sürede tamamlandı. Üstgeçidimiz Silivrili vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: TE Bilişim