Jandarma trafik ekiplerinin yaptığı uygulama noktasında yaklaşan bir araç, jandarmatimlerini görünce kaçtı. Araçtan atılan poşeti inceleyen jandarma timleri çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirdi. 

Silivri  İlçe 
Jandarma Komutanlığı tarafından 19 Mayıs 2015 günü yapılan trafik denetimleri ilginç bir olaya sahne oldu. Selimpaşa’da trafik uygulaması yapan ekipleri fark eden bir araç geri manevra yaparak olay yerinden uzaklaştı. Ancak araçtan bir poşet atıldığını fark eden jandarma ekipleri poşeti muhafaza altına aldı. Yapılan incelemede poşet içinde uyuşturucu hap (ecstasy) olduğu belirlendi. 

Şüpheli aracı takibe alan 
jandarma timleri, araç ve içindeki iki şüpheliyi gözaltına aldı.Narkotik uzmanlarının yaptığı tespite göre poşet içinde 5 bin 636 adet uyuşturucu hap olduğu belirlendi. Şüpheli araçtaki aramada ise bir adet tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan iki şüpheli, sevk edildikleri adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, 
İstanbul Jandarma Komutanlığı bünyesindeki ekiplerin son bir yıl içinde uyuşturucuya yönelik operasyonlarında toplam 30 bin 996 adet uyuşturucu hap ele geçirildiği belirtildi. 

haberler.com



Editör: TE Bilişim