Fatih Koleji her yıl olduğu gibi bu yılda çalışan gazetecilerin gününü güzel programla kutladı. Silivri’de çalışan yerel ve bölgesel gazete çalışanları veinternet gazeteciliği yapan habercilerle keyifli bir kahvaltı yaptı.        

İlçedeki farklı programlarla çakışmasına rağmen yoğun katılımın olduğu kahvaltı programına Haberdar, Gerçek Gazetesi, Yörünge, Bölgede Meydan, Hürhaber, supersilivri.com, Silivri Haber Ajansı ve Silivriliyiz.com internetsitesi temsilcileri katıldı.

Okul adına hoş geldiniz ve gazeteciler günü kutlama konuşmasını Okul Müdürü Sedat Yağcı yaptı. Müdür Yardımcısı Gazi Felek okuldaki faaliyetler ve başarılar hakkında bilgi verirken İngilizce Zümre Başkanı Ahmet Uğur Çerçi, Okuldaki yoğunlaştırılmış İngilizce ve AB Comenius projesi ve yapılacak İspanya gezisi hakkında bilgi verdi.

Gazetecilerde; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde hatırlanmak, hoş bir ortamda bir araya gelmekten zevk aldıklarını ve bunu her yıl güzel bir programla yapmış olmalarında dolayı FatihKoleji’ne teşekkürlerini ve memnuniyetlerini ifade ettiler. Kahvaltıdan sonra çekilen toplu fotoğraflarla program sona erdi.

Editör: TE Bilişim