2019 Türkiye Ralli Şampiyonası 7. ve son yarışı 44.Yeşil Bursa Rallisi'nde araçlar bu sefer de Silivri Lions Kulübü 'nün  "Çocuk Bedenime Dokunma" projesine destek vermek için yarıştı.

Projeye gönülden destek veren ve Kocaeli Rallisinde de olduğu gibi Bursa Rallisi'nde de bu proje için yarışan Egea Gençler Kupası yarışmacılarından Buğra Can Kılıç 2019 Türkiye Ralli Genç Pilotlar Şampiyonluğunu, co-pilotu Ali Emre Yilmaz da 2019 Türkiye Ralli Genç Co-Pilotlar Şampiyonluğunu kazandı.


Genç sporcular yarısı kazandıktan sonra "bu bir farkındalık projesi. Bu bir uyanış, bilinçlenme, bilinçlendirme projesi. Madem ki sessizlik, cinsel istismarın artışında en büyük etkenlerden biri; o halde bu sessizliği bozabilmek ve küçük kardeşlerimizi koruyabilmek için bizler de elimizden geleni yapacağız. Projeyi bizlere sunan Silivri Lions Kulübü Dönem Sekreteri Tuna Ebru Özdemir 'ın nezdinde başta kulüp başkanı Kemal Mustafa Serbes, bu uğurda gece gündüz yorulmadan emek sarfeden Silivri Lions ve tüm lions üyelerini tebrik ediyoruz."dedi.


Çocuk Bedenime Dokunma projesi; Türkiye geneline yayılmayı bilinçlendirme ve farkındalık oluşturarak Türkiye genelinde çocukların sesi olmayı hedefliyor.

Editör: TE Bilişim